ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ПУ събира подписи за регистрацията на ГЕРБ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 12.03.2007Коментари (14)3197
©
В касата на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” се събира подписка за регистрацията на партия ГЕРБ в ЦИК. Политическата сила откровено събира подписи от академичната общност в един от най-големите университети в България. Списъците с трите имена, единен граждански номер и саморъчен подпис са необходими на ГЕРБ, за да участва в изборите за депутати в Европейския парламент, които ще се проведат на 20 май у нас.

В надлежно обяснение към двете купчинки с листи, върху които бяха събрани около трийсетина подписа, се пояснява, че това е “списък, съдържащ трите имена, единният граждански номер и саморъчен подпис на не по-малко от 15 000 избиратели, подкрепящи регистрацията в ЦИК на политическа партия ГЕРБ за изборите на евродепутати”.

Касиерката Райна Колева обясни, че просто са й оставили списъците, но в това няма нищо незаконно, защото хората се подписват по своя воля и никой не ги задължава.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
nona
на 13.03.2007 г.
0
 
 
Някои от вас, които сте писали познавали поне един член на Герб. Естествено и по български най-лесно е да оплюеш този, който иска нещо да направи. Погледнете първо себе си, какво сте направили в своя живот, какво сте постигнали и по какъв начин с труд или измами, тогава говорете за другите. Не виждате ли какво е около вас! Колко от Вас биха си казали мнението, ако не е анонимно.
Към Симо
на 13.03.2007 г.
0
 
 
Вие тъпи ли сте, какви сте? Симеон Рилски ли си Евтимий Търновски ли си не те знам, но май си по-голям боклук и от този за който пишеш. не разбра ли, че К. Георгиев не е член на ГЕРБ. Ама на теб май ти се иска. А като си толкова запознат - излез от форума и събери пресконференция. Педал!!!!!
Симеон Рилски
на 13.03.2007 г.
0
 
 
Поредното безобразие на тази пасмина от ГЕРБ - нали още в началото на 90-те ВУЗ-вете са освободени от политически заигравания ? Едно време имаха партийни секретари ; сега събират политически подписки там - а открийте разликата Другари и Господа от партията ББ?! А що се отнася кои в Пловдив са Гербаджий - ген. Кюмюрджиев бивш шеф РДВР, а още по-бивш партиен секретар в икономическа полиция; Мария Капон - бивша Филева, още по-бивша комсомолска секретарка във френската гимназия и бивша членка на Демократическата партия; бившия седесар К. Георгиев и т.н., и т.н. Нещо да ви прави впечатление ??! Все някакви бивши - решили отново да се омажат около далаверката. Та нищо чудно - търкулнало се гърнето и си намерило ... ББ. Утре същата подписка ще я организират в полицията, после в общината ... Нищо ново под слънцето, но въпросът е докога ще се лъжем от такива гъзомийници, не ни ли стига един Сакскобурготски ?!! Жалко за българите от 21 век !?
Aнонимен
на 13.03.2007 г.
0
 
 
naj mafiotskata partia e GERB s shef mafiot.
Към анонимен от 20.2
на 13.03.2007 г.
0
 
 
Абе нещастник, ти да не се казваш Караиванов или Божилов, а може би Панчов. Що не вземеш да се скриеш и да не пишеш повече коментари тук? Коцето Георгиев е по-голям демократ от теб и за справка - НЕ Е ЧЛЕН НА ГЕРБ. Ясно ли е? Като си превърнал партията СДС в свое собствено акционерно дружество не се обаждай и не пиши глупави коментари и простотии, щото ставаш за смях и на малките деца. Заради такива болни мозъци, гъзолизци и КАРИЕРИСТИ като теб СДС си отива за съжаление. Още по-жалкото е, че има за лидер Петър Стоянов, но това е друга тема. Скрий се във вонящата си дупка и не се показвай, щото мирише на мърша около теб.
Канар2
на 13.03.2007 г.
0
 
 
Доколкото съм запознат във ВУЗ-овете е забранена политическата дейност, но като гледам кои са в ГЕРБ - хора били членове на много партии преди това плюс бивши ченгета - не се учудвам, че с лекота нарушават закона.
Дони
на 13.03.2007 г.
0
 
 
Какви са тези глупости. Днес цял ден от сутринта до следобед съм била из ПУ и такива подписи никой не е събирал. Това са някакви медийни манипулации. А относно защитата на личните данни...Съветвам ви да прочетете Закона за допитване до народа. Там е упоменато изрично как се изготвя легитимна подписка. Искам да ви кажа, че в БГ, а и навсякъде, няма само 2-3 закона. Има доста и те имат връзка по между си. След като се защитават личните данни със ЗЗЛД, това не означава, че последните не се предоставят понякога, както е в случая със ЗДН. Тук е налице специална разпоредба. И по-конкретно тези данни, които се предоставят за изготвяне на подписката, като ЕГН, № на Л.К., се използват само и единствено за главната цел на същата, а именно да се изяви подкрепа на дадена инициатива и достоверност на подписката. Това е според мен юридическата страна на въпроса. Иначе за ГЕРБ...даже незнам кои са пловдивските представители.
Канар
на 12.03.2007 г.
0
 
 
То не знам има ли в ГЕРБ - Пловдив един, на който тази партия да му е първа...
Aнонимен
на 12.03.2007 г.
0
 
 
И като знам кои са членове в ГЕРБ от Пловдив ми се отщява да чета...като се почне с Коцето Георгиев -абе идиотщина.Менкат си партиите тия-дето има далавера и лапаница
Aнонимен
на 12.03.2007 г.
0
 
 
Какво ще каже по въпроса озето Кюмюрджиев? Щом го прави той, или хората му, ерго е законно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: